2014-03-14 19:33:41• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Szerelem lehet a barátságból

Napi horoszkóp március 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Másként tervezte a mai napot, de magának is köszönheti, ha unalmasnak találja. Pedig társaságba is hívják, és rengeteg jó lehetősége adódhatna. Ha más nem, legalább látogasson meg egy múzeumot! Ma ingyen megteheti.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ha nem tud valamin változtatni, akkor teljesen felesleges aggodalmaskodnia rajta. Persze könnyű azt mondani, hogy ne gondolj a fehér elefántra! De mondjunk gondoljon egy enyhén rózsaszín árnyalatú elefántra!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ha ön már döntött, akkor ne engedje, hogy bárki is eltérítse önt az elhatározásától. Ennek a későbbiekben ugyanis nagyon megihatná a levét. Ha folyamatosan kételkedik önmagában, az végül felemészti a tetterejét.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Le kellene szoknia arról a rossz szokásáról, hogy azon tölti ki a bosszúját, aki éppen a közelében van. Inkább azokkal beszéljen kissé szigorúbb hangnemben, akik valóban okozói a gondjának, bajának. A többiek ártatlanok.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Egy barátjával való kapcsolata lassan kezd más irányt venni. Lehet, hogy szerelem, de mindenképpen a csodálat, amit érez iránta. Valóban sokat is tanulhat az illetőtől. Sőt, akár konkrétan is vehetne tőle leckéket.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Kevés örömét leli ma az életében. De az az igazság, hogy a szürkébbik szemüvegét vette fel. Pedig zajlik ön körül az élet, történnek az események. Ne legyen távolságtartó, vegyen részt benne ön is!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Úgy érezheti ma magát, mintha mesevilágban élne, mintha valami szürreális színpadon kellene szerepet vállalnia. Valóban, némely esemény teljesen kiszámíthatatlan módon történik meg önnel. És másokkal is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Skorpiók általában is a titkok nagy tudói, a mai napon megint a tudomására juthat egy. Semmit ne adjon azonban tovább belőle, és azt se hagyja, hogy a személyes döntéseiben ez befolyásolja önt! A múlt ne legyen hatással a jelenére!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma kiegyensúlyozottnak, erősnek és optimistának érezheti magát. Úgy érzi, végre hatással tud lenni a dolgokra, pozitív irányba tudja terelni a történéseket. A mai napon akár még egy kisebb-nagyobb csoport vezetőjévé is válhat.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Önben sohasem volt túl nagy a megfelelési vágy, legfeljebb, ami önmagát, és az ön által legmagasabbnak tartott tekintélyeket illeti. A mai napon egy ilyen emberrel találkozhat. Mindenképpen szeretne bevágódni, és ez sikerülni is fog.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ön jó egészségnek örvendhet mostanában, erős és hála istennek tele van életkedvvel és energiával. Sok jó ötletét is megvalósíthatja a közeljövőben, főleg, ha utánajár a mai napon, és keres is hozzá támogatókat. Új munkahely is lehetséges.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ön nagyon kitartó, de ez nem szabad, hogy a konokság formáját öltse. Van, amikor engedékenynek lenni sokkal bölcsebb, és közelebb is visz a céljaihoz. Ma jobban tenné, ha engedne a kedvese kívánságának. Menjenek oda, ahová ő akarja.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: